sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto: Nato ja EU apuun, gorillakantaa suojeltava murhanhimoisten neekerien kuolemanpartioilta ja kansanmurhalta

Eurovaaliehdokas Seppo Lehto

Nato ja EU apuun neekerimurhaajien vainoamien gorilloiden suojelemiseksi

Gorillakantaa on suojeltava murhanhimoisten ja hillittömien neekerien verenhimoisilta kuolemanpartioilta ja gorilloihin kohdistuvalta kansanmurhalta


Nato:n johdolla paikalle voitaisiin lähettää 100 000 yksikön taisteluosasto opettamaan neekereille, että gorillojen henki on pyhä meille suomalaisille ja eurooppalaisille.

Neekereillä on taipumusta pygmien popsimiseen sekä gorilloiden vastaavaan kohteluun. Perkele eikö tässä maassa opita mikä on neekerikulttuurien luonne?


Seppo Lehto Tampere

--------------
http://www.yle.fi/uutiset/ymparisto/oikea/id107642.html

Vuorigorillat jäivät taistelujen ja salametsästäjien armoille

Julkaistu 16.11.2008, klo 12.41 (päivitetty 16.11.2008, klo 16.27)

Kuolleita vuorigorilloja Kongossa. Kuva kesältä 2007.

Kongon kapinallisjohtaja haluaa tulitauon

Kongon taistelut uhkaavat harvinaisia vuorigorilloja. Metsänvartijat ovat joutuneet pakemaan kapinallisjoukkojen väkivaltaa Virungan kansallispuistosta, jossa elää huomattava osa maailmassa jäljellä olevasta 700 vuorigorillasta.
Afrikan vanhimmassa kansallispuistossa liikkuvat sotilaat saattavat metsästää uhanalaiset vuorigorillat miltei sukupuuttoon. Luvaton metsästys harventaa kohtalokkaasti myös alueen antilooppi-, virtahepo- ja norsukantoja.

Eläintensuojelijat pitävät myös mahdollisena, että kokonaisia gorillaperheitä voi joutua Kongon viidakossa käytävien tulitaistelujen keskelle, kun metsänvartijat eivät ole seuraamassa niiden liikkeitä.

AFP, Reuters

-----------------------------------------

http://seppo-lehto-gorillakantaa-suojeltava.blogspot.com/

------------------------

Ei kommentteja: